Blog

Forståelse af svangsenebetændelse: symptomer, behandling og forebyggelse
18. april 2024

Svangsenebetændelse, også kendt for plantar fasciitis, er en smertefuld tilstand, der påvirker foden og kan have indflydelse på dagligdagen. Lad os udforske årsagerne, symptomerne og behandlingsmulighederne for svangsenebetændelse. 

Læs mere
Osteopatisk behandling efter hjernerystelse
18. april 2024

Hjernerystelse er en tilstand, der kan have store konsekvenser i hverdagen, det kan pludselig begrænse dit daglige funktionsniveau og dit velvære. 

Læs mere
Fordøjelsesproblemer: En Gennemgang af årsager, behandling og forebyggelse
3. april 2024

Fordøjelsesproblemer som oppustethed og forstoppelse er udbredte lidelser, der påvirker mange børn og voksne. Disse symptomer kan have forskellige årsager, men der er heldigvis flere strategier og naturlige metoder til at lindre og forebygge dem. 

Læs mere
Hælspore og hælsmerter: Årsager, behandling og forebyggelse
3. april 2024

Hælspore og hælsmerter kan være smertefulde tilstande, der påvirker dagligdagen for mange. For at forstå og håndtere disse problemer er det vigtigt at kende årsagerne, samt at finde effektive behandlinger og forebyggende metoder. Lad os dykke ned i dette komplekse emne. 

Læs mere
Effektiv håndtering af smerter i skulder og overarm: Årsager, behandling og forebyggelse
3. april 2024

Smerter i skulder og overarm er almindelige problemer, der kan påvirke dagligdagen ved at give smerter og hæmme bevægelsesfriheden. For at tackle disse problemer er det vigtigt at forstå årsagerne, her kan du udforske behandlingsmuligheder og lære forebyggende metoder for skulderproblematikker.

Læs mere
Overvind Tennisalbue: Symptomer, årsager og effektive behandlinger
15. marts 2024

Tennisalbue er en smertefuld tilstand, der ikke kun påvirker tennisspillere, men enhver, der udsætter armen for ensidigt gentagne bevægelser og overanstrengelse. Lad os udforske symptomerne, årsagerne og de bedste tilgange til behandling og forebyggelse af tennisalbue.

Læs mere
Hvad er en osteopat? En dybdegående guide til osteopati og behandling
12. marts 2024

De fleste osteopater i Danmark har en fysioterapeutisk baggrund og har efterfølgende taget den fireårige internationale videreuddannelse til osteopat. Osteopater specialiserer sig i at diagnosticere og behandle kroppen som en helhed. Den osteopatiske behandling har til formål at optimere kroppens egen naturlige evne til at helbrede og reparere sig selv. 

Læs mere
Ondt i lænden? Osteopatisk behandling kan være løsningen
14. december 2023

Lændesmerter er en udbredt udfordring, som mange af os står over for i vores hverdag. Heldigvis er der effektive metoder til behandling, og en af dem er osteopati. Lad os dykke ned i, hvordan osteopatisk behandling kan være svaret på dine problemer.

Læs mere
Osteopatisk Løsning til Iskias Smerter og Piriformis Syndrom
14. december 2023

Iskias smerter og piriformis syndrom er to almindelige lidelser, der kan forårsage intens smerte og ubehag i lænden og nedre ekstremiteter. Heldigvis er der en behandling, der har vist sig at være effektiv for mange - osteopati. Lad os dykke ned i, hvordan osteopatisk behandling kan være løsningen til at lindre dine iskias smerter og piriformis syndrom.

Læs mere
Osteopatisk Behandling af Hovedpine og Migræne
14. december 2023

Hovedpine og migræne kan være invaliderende og påvirker livskvaliteten betydeligt for mange unge og voksne. Mens alment udbredte behandlinger som medicin ofte er den første tilgang, søger flere og flere andre behandlingsformer for at lindre og forebygge disse smertefulde tilstande. En sådan tilgang er osteopatisk behandling, der fokuserer på kroppens helhed og dens evne til at helbrede og reparere sig selv.

Læs mere

Hvad siger patienterne?

 • Malene Meyer

  Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har brugt Nickolaj Kaae som behandler gennem de sidste 7 år ish både til skadesforebyggelse, sportperformance optimering og til store som små skader. Nickolaj er super progessionel, dygtig til at forklare og samtidig et rart menneske som jeg altid føler mig tryg ved.
  Min krop er mere “fri” og tilpas i min krop efter en behandling.

  Jeg bruger også Mads i ny og næ, som også er kanon og ligeså dygtig osteopat. Derudover er de at finde i de fineste lokaler og smukke omgivelser.

 • Charlotte Bülow

  Tusinde tak til Martin for eminent hjælp af mangeårige føleforstyrrelser, hurtig udtrætning af arme samt smerter on/off. Læg her oveni to discusprolapser i nakken.
  Har fået masser af behandlinger over en lang årrække, men har ikke før oplevet, at nogen gik i gang med at udspænde mit ganske stramme bindevæv omkring nakke og skuldre - helt sikkert effektivt og en behandlingsform, som jeg vil holde fast i fremadrettet. Du har på bedste vis åbnet mine øjne for en for mig ret ny verden - kæmpestor tak🙏
  Mvh Charlotte Bülow, speciallæge
 • Lennarth Østergaard

  Jeg har igennem de sidste 10 år som elite motionist kommet hos Nickolaj, med alt fra fibersprængning, låst ryg/lænd til overbelastning af diverse kropsdele. Jeg er altid blevet mødt af en meget professionel og positiv mand, og er altid gået derfra med et smil 😎
  Jeg vil helt klart anbefale Nikolaj.
 • Louise

  Jeg går hos Nickolaj Kaae, hos Frederiksberg Osteopati, og kan varmt anbefale ham! Jeg kom til Nickolaj efter en længere skadesperiode ifb. med løb og en følelse af at være lidt 'fortabt'. Nickolaj hjalp mig, gennem sin behandling og vejledning, trygt tilbage til at løbe - det har været guldværd :) Dertil har jeg følt, at han har været meget tilgængelig og let at komme i kontakt med, hvis jeg skulle få spørgsmål, blive usikker eller noget helt trejde - det har været virkelig rart!

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®