Osteopatisk Løsning til Iskias Smerter og Piriformis Syndrom

Iskias smerter og piriformis syndrom er to almindelige lidelser, der kan forårsage intens smerte og ubehag i lænden og nedre ekstremiteter. Heldigvis er der en behandling, der har vist sig at være effektiv for mange - osteopati. Lad os dykke ned i, hvordan osteopatisk behandling kan være løsningen til at lindre dine iskias smerter og piriformis syndrom.


Forståelse af Iskias Smerter og Piriformis SyndromIskias

Iskias smerter stammer fra en irritation eller kompression af iskiasnerven, der strækker sig fra lænden ned langs bagsiden af benet. Piriformis syndrom opstår, når piriformis musklen, placeret dybt i balden, klemmer eller irriterer iskiasnerven.

Osteopati som Helhedsorienteret behandling

Osteopati er en holistisk tilgang, der fokuserer på at genoprette kroppens naturlige balance og bevægelse, så den er i stand til at hele sig selv. Ved at kombinere en både strukturel og funktionel tilgang er osteopati velegnet til at håndtere iskias smerter og piriformis syndrom.

Mobilisering og Manipulation

Vores osteopater anvender ofte blide manipulationsteknikker for at løsne led og forbedre bevægelsen i rygsøjlen og bækkenet. Dette kan afhjælpe kompressionen af iskiasnerven og reducere dine smerter.

Muskelafspænding og Strækøvelser

Gennem specifikke teknikker arbejder osteopater på at afspænde de muskler, der kan være ansvarlige for afklemning af iskiasnerven. Desuden kan anbefalingen være strækøvelser, der hjælper med at styrke og øge musklernes tolerance overfor stræk (de bliver mere fleksible) for at lette trykket - og dermed irritationen - på nerven.

En Individuel tilgang

En af fordelene ved osteopati er den individuelle tilgang til hver patient. Vores osteopater evaluerer ikke kun symptomerne, men altid også årsagerne til dit problem. Dette gør det muligt at skræddersy behandlingen til den enkeltes behov.Afsluttende tanker

Osteopati kan være den korrekte løsning for dig, der lider af iskias smerter og piriformis syndrom. Vores holistiske tilgang og individuelle tilpasning gør den osteopatiske behandling til et værdifuldt redskab i behandlingen af de gener/smerter. Hvis du oplever lignende problemer, kan det være værd at overveje osteopatisk behandling som en skånsom og effektiv vej mod smertelindring og bedre livskvalitet.

Nøgleord: Osteopati, Iskias smerter, Piriformis syndrom, Osteopatisk behandling, Lændesmerter, Holistisk sundhed, Rygsøjlebehandling, Osteopatisk manipulation, Muskelafspænding, Smertelindring, Funktionel bevægelse, Alternativ medicin, Osteopatisk tilgang, Helhedsorienteret behandling, Erfaringer fra osteopati

Hvad siger patienterne?

 • Malene Meyer

  Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har brugt Nickolaj Kaae som behandler gennem de sidste 7 år ish både til skadesforebyggelse, sportperformance optimering og til store som små skader. Nickolaj er super progessionel, dygtig til at forklare og samtidig et rart menneske som jeg altid føler mig tryg ved.
  Min krop er mere “fri” og tilpas i min krop efter en behandling.

  Jeg bruger også Mads i ny og næ, som også er kanon og ligeså dygtig osteopat. Derudover er de at finde i de fineste lokaler og smukke omgivelser.

 • Charlotte Bülow

  Tusinde tak til Martin for eminent hjælp af mangeårige føleforstyrrelser, hurtig udtrætning af arme samt smerter on/off. Læg her oveni to discusprolapser i nakken.
  Har fået masser af behandlinger over en lang årrække, men har ikke før oplevet, at nogen gik i gang med at udspænde mit ganske stramme bindevæv omkring nakke og skuldre - helt sikkert effektivt og en behandlingsform, som jeg vil holde fast i fremadrettet. Du har på bedste vis åbnet mine øjne for en for mig ret ny verden - kæmpestor tak🙏
  Mvh Charlotte Bülow, speciallæge
 • Lennarth Østergaard

  Jeg har igennem de sidste 10 år som elite motionist kommet hos Nickolaj, med alt fra fibersprængning, låst ryg/lænd til overbelastning af diverse kropsdele. Jeg er altid blevet mødt af en meget professionel og positiv mand, og er altid gået derfra med et smil 😎
  Jeg vil helt klart anbefale Nikolaj.
 • Louise

  Jeg går hos Nickolaj Kaae, hos Frederiksberg Osteopati, og kan varmt anbefale ham! Jeg kom til Nickolaj efter en længere skadesperiode ifb. med løb og en følelse af at være lidt 'fortabt'. Nickolaj hjalp mig, gennem sin behandling og vejledning, trygt tilbage til at løbe - det har været guldværd :) Dertil har jeg følt, at han har været meget tilgængelig og let at komme i kontakt med, hvis jeg skulle få spørgsmål, blive usikker eller noget helt trejde - det har været virkelig rart!

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®