Behandlinger af højeste kvalitet

Frederiksberg Osteopati har ligget på Frederiksberg Allé siden foråret 2013.

Klinikken fik navnet Frederiksberg Osteopati fordi der skulle være fokus på faget Osteopati, som den gang var nyt og relativt uprøvet i Danmark. Tanken var at udbrede fagets navn ved at holde et højt fagligt niveau og hele tiden levere behandlinger af højeste kvalitet.

Her 5 år senere er der sket meget. Der er kommet flere til og faget er blevet almindeligt kendt i Danmark.

Vi har valgt også at tilbyde Osteopati til virksomheder som sundhedsordning, for at endnu flere skal få kendskab til fagets kvaliteter.

Fokus er stadig det samme. Vi ønsker at levere manuelle behandlinger af højeste kvalitet.

Osteopaterne som er tilknyttet Frederiksberg Osteopati er alle færdig uddannet fysioterapeuter og Osteopater DO M.R.O.DK

Det betyder at vi kan levere en behandling der omfatter det muskoloskeletale system, organ systemet og det kraniosakrale system. Vi kan holde overblikket og behandle kroppen som en helhed, hvor disse tre systemer er gensidig afhængige af hinanden.

Vi behandler...

I osteopati er det vigtigt at betragte kroppen som en helhed. Derfor laver vi altid en grundig undersøgelse
første gang vi ser dig, således kan vi altid behandle årsagen til de symptomer der plager din krop.

Nakke- og rygsmerter
Piskesmæld
Diskusprolaps
Hovedpine
Iskiassmerter
Halebenssmerter

Golfalbue
Karpaltunnelsyndrom
Frossen skulder
Hoftesmerter
Knæsmerter
Ankelsmerter

Fodsmerter
Hælspore
Musearm
Tennisalbue
Akillessenebetændelse
Løberknæ

Bihulebetændelse
Bækkenløsning
Underlivsgener
Svimmelhed
Fordøjelsesproblemer
... og meget andet

Vi kan hjælpe dig!

Der er ingen grund til at gå rundt med smerter og gener i det daglige.

Bevægelse på arbejdspladsen

Med NielsenCare vil vi integrere bevægelse i det stillesiddende kontormiljø.

Med NielsenCare vil vi integrere bevægelse i det stillesiddende kontormiljø. Vi sørger for at medarbejderene på kontoret får smidiggjort led, trænet de store muskelgrupper og får pulsen op to gange dagligt.

Således kan medarbejderene vedligeholde vitalitet og flow i de tre ovennævnte systemer.

Har du smerter eller gener der plager dig i hverdagen, eller kender du en kollega med ligene problemer. Så kom ned til os og få behandlet kroppen som en helhed — og spørg os hvad der skal til for at få hele kontoret til at bevæge sig.

Hvad siger patienterne?

 • Malene Meyer

  Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har brugt Nickolaj Kaae som behandler gennem de sidste 7 år ish både til skadesforebyggelse, sportperformance optimering og til store som små skader. Nickolaj er super progessionel, dygtig til at forklare og samtidig et rart menneske som jeg altid føler mig tryg ved.
  Min krop er mere “fri” og tilpas i min krop efter en behandling.

  Jeg bruger også Mads i ny og næ, som også er kanon og ligeså dygtig osteopat. Derudover er de at finde i de fineste lokaler og smukke omgivelser.

 • Charlotte Bülow

  Tusinde tak til Martin for eminent hjælp af mangeårige føleforstyrrelser, hurtig udtrætning af arme samt smerter on/off. Læg her oveni to discusprolapser i nakken.
  Har fået masser af behandlinger over en lang årrække, men har ikke før oplevet, at nogen gik i gang med at udspænde mit ganske stramme bindevæv omkring nakke og skuldre - helt sikkert effektivt og en behandlingsform, som jeg vil holde fast i fremadrettet. Du har på bedste vis åbnet mine øjne for en for mig ret ny verden - kæmpestor tak🙏
  Mvh Charlotte Bülow, speciallæge
 • Lennarth Østergaard

  Jeg har igennem de sidste 10 år som elite motionist kommet hos Nickolaj, med alt fra fibersprængning, låst ryg/lænd til overbelastning af diverse kropsdele. Jeg er altid blevet mødt af en meget professionel og positiv mand, og er altid gået derfra med et smil 😎
  Jeg vil helt klart anbefale Nikolaj.
 • Louise

  Jeg går hos Nickolaj Kaae, hos Frederiksberg Osteopati, og kan varmt anbefale ham! Jeg kom til Nickolaj efter en længere skadesperiode ifb. med løb og en følelse af at være lidt 'fortabt'. Nickolaj hjalp mig, gennem sin behandling og vejledning, trygt tilbage til at løbe - det har været guldværd :) Dertil har jeg følt, at han har været meget tilgængelig og let at komme i kontakt med, hvis jeg skulle få spørgsmål, blive usikker eller noget helt trejde - det har været virkelig rart!

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®