Behandlinger af højeste kvalitet

Frederiksberg Osteopati har ligget på Frederiksberg Allé siden foråret 2013.

Frederiksberg Osteopati blev grundlagt i 2013 med det formål at sætte fokus på osteopati som et nyt og lovende behandlingsfag i Danmark. Vi ønskede at udbrede kendskabet til osteopati ved at levere behandlinger af højeste kvalitet og holde et højt fagligt niveau.

I dag er osteopati blevet almindeligt kendt i Danmark, og vi har været vidne til en betydelig vækst i antallet af praktiserende osteopater. Hos Frederiksberg Osteopati er vores fokus stadig det samme: Vi stræber efter at levere manuelle behandlinger af højeste kvalitet, der adresserer vores patients behov på en effektiv og professionel måde.

Vi er stolte over at kunne tilbyde osteopati som en del af sundhedsordninger til virksomheder, hvilket giver endnu flere mennesker mulighed for at opleve fagets kvaliteter og fordele.

Alle vores osteopater hos Frederiksberg Osteopati er færdiguddannede fysioterapeuter og autoriseret osteopater M.D.O.

Derfor har vi mulighed for at tilbyde en omfattende behandling, der undersøger og kombinerer det muskuloskeletale system, organsystemet og det kraniosakrale system. Vi kan behandle kroppen som en helhed, hvor disse tre systemer er gensidigt afhængige af hinanden.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vejen mod bedre sundhed og velvære. Kontakt os i dag for at booke en tid og oplev fordelene ved osteopatisk behandling hos Frederiksberg Osteopati.

Vi behandler...

I osteopati er det vigtigt at betragte kroppen som en helhed. Derfor laver vi altid en grundig undersøgelse
første gang vi ser dig, således kan vi altid behandle årsagen til de symptomer der plager din krop.

Nakke- og rygsmerter
Piskesmæld
Diskusprolaps
Hovedpine
Iskiassmerter
Halebenssmerter

Golfalbue
Karpaltunnelsyndrom
Frossen skulder
Hoftesmerter
Knæsmerter
Ankelsmerter

Fodsmerter
Hælspore
Musearm
Tennisalbue
Akillessenebetændelse
Løberknæ

Bihulebetændelse
Bækkenløsning
Underlivsgener
Svimmelhed
Fordøjelsesproblemer
... og meget andet

Vi kan hjælpe dig!

Der er ingen grund til at gå rundt med smerter og gener i det daglige.

Bevægelse på arbejdspladsen

Med NielsenCare vil vi integrere bevægelse i det stillesiddende kontormiljø.

Med NielsenCare vil vi integrere bevægelse i det stillesiddende kontormiljø. Vi sørger for at medarbejderene på kontoret får smidiggjort led, trænet de store muskelgrupper og får pulsen op to gange dagligt.

Således kan medarbejderene vedligeholde vitalitet og flow i de tre ovennævnte systemer.

Har du smerter eller gener der plager dig i hverdagen, eller kender du en kollega med ligene problemer. Så kom ned til os og få behandlet kroppen som en helhed — og spørg os hvad der skal til for at få hele kontoret til at bevæge sig.

Hvad siger patienterne?

 • Malene Meyer

  Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har brugt Nickolaj Kaae som behandler gennem de sidste 7 år ish både til skadesforebyggelse, sportperformance optimering og til store som små skader. Nickolaj er super progessionel, dygtig til at forklare og samtidig et rart menneske som jeg altid føler mig tryg ved.
  Min krop er mere “fri” og tilpas i min krop efter en behandling.

  Jeg bruger også Mads i ny og næ, som også er kanon og ligeså dygtig osteopat. Derudover er de at finde i de fineste lokaler og smukke omgivelser.

 • Charlotte Bülow

  Tusinde tak til Martin for eminent hjælp af mangeårige føleforstyrrelser, hurtig udtrætning af arme samt smerter on/off. Læg her oveni to discusprolapser i nakken.
  Har fået masser af behandlinger over en lang årrække, men har ikke før oplevet, at nogen gik i gang med at udspænde mit ganske stramme bindevæv omkring nakke og skuldre - helt sikkert effektivt og en behandlingsform, som jeg vil holde fast i fremadrettet. Du har på bedste vis åbnet mine øjne for en for mig ret ny verden - kæmpestor tak🙏
  Mvh Charlotte Bülow, speciallæge
 • Lennarth Østergaard

  Jeg har igennem de sidste 10 år som elite motionist kommet hos Nickolaj, med alt fra fibersprængning, låst ryg/lænd til overbelastning af diverse kropsdele. Jeg er altid blevet mødt af en meget professionel og positiv mand, og er altid gået derfra med et smil 😎
  Jeg vil helt klart anbefale Nikolaj.
 • Louise

  Jeg går hos Nickolaj Kaae, hos Frederiksberg Osteopati, og kan varmt anbefale ham! Jeg kom til Nickolaj efter en længere skadesperiode ifb. med løb og en følelse af at være lidt 'fortabt'. Nickolaj hjalp mig, gennem sin behandling og vejledning, trygt tilbage til at løbe - det har været guldværd :) Dertil har jeg følt, at han har været meget tilgængelig og let at komme i kontakt med, hvis jeg skulle få spørgsmål, blive usikker eller noget helt trejde - det har været virkelig rart!

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®