Osteopatisk behandling efter hjernerystelse

Hjernerystelse er en tilstand, der kan have store konsekvenser i hverdagen, det kan pludseligt begrænse dit daglige funktionsniveau og dit velvære. Det er en tilstand, der kræver en omhyggelig undersøgelse og præcis behandling for at lette symptomerne og støtte helingsprocessen. En populær tilgange til behandling af hjernerystelse er osteopati, en praksis der fokuserer på kroppens strukturelle integritet og dens indbyrdes forbindelser.

Forståelse af hvad en hjernerystelse er:

Hjernerystelser opstår typisk efter pludselige og kraftige påvirkninger af hovedet, som f.eks. trafikulykker, fald, sportsskader eller slag mod hovedet, men kan også være forsaget af såkaldte lav energi traumer, hvor selve ulykken ikke umiddelbart opleves som voldsom.

Disse påvirkninger kan føre til forstrækninger eller skader på hjernens væv og nervefibre, når hjernen bliver skubbet eller roteret i kraniet.

Det er vigtigt at være opmærksom på risikoen for hjernerystelse i forskellige aktiviteter og træffe passende forholdsregler for at undgå skade.

Osteopatisk behandling:

Osteopatisk behandling af hjernerystelse har vundet stigende anerkendelse for sin evne til at lindre symptomer og fremme vævshealingen i hjernen. Gennem en holistisk tilgang til kroppen fokuserer osteopater på at genoprette balance og mobilitet, ikke kun i hovedet, men i hele kroppen. Dette inkluderer også rygsøjlen, nakken og andre områder, der kan være påvirket af traumet.

Osteopatisk undersøgelse:

Ved at identificere og korrigere eventuelle dysfunktioner eller blokeringer i kroppen kan osteopatisk behandling hjælpe med at lindre hovedpine, svimmelhed, synsforstyrrelser og andre symptomer forbundet med hjernerystelse. Gennem blide manipulationsteknikker og strækøvelser tilpasses behandlingen individuelt til patientens behov og tilstand.

Det er vigtigt at forstå, at osteopati ikke er en erstatning for konventionel medicinsk behandling af hjernerystelse, men det kan være et værdifuldt supplement. Sammen med hvile, korrekt ernæring og andre rehabiliteringsstrategier kan osteopatisk behandling hjælpe med at fremskynde helingsprocessen og reducere varigheden af symptomerne.

Afsluttende tanker

Hvis du oplever symptomer på hjernerystelse, kan det være værd at overveje osteopatisk behandling som en del af din rehabiliteringsplan. Konsulter altid en kvalificeret osteopat eller sundhedspersonale med erfaring inden for området for at få den bedste vejledning og behandling til din specifikke situation. Dit helbred er det vigtigste, og det er værd at udforske alle muligheder for at sikre en hurtig og effektiv bedring.

På frederiksberg osteopati har vi igennem mange år arbejdet sammen med forsikringsselskaber om patienter med senfølger at hjernerystelse og har derigennem fåer viden og erfaring med denne type at af skader.

Nøgleord: Hjernerystelse, Osteopati, Behandling, Symptomer, Rehabilitering, Holistisk tilgang, Manipulationsteknikker, Specialiseret pleje, Sundhedspersonale, Ekspertrådgivning, Genopretning, Alternativ medicin, Hovedtraume, Holistisk helbredelse, Osteopatisk terapi


Hvad siger patienterne?

 • Malene Meyer

  Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har brugt Nickolaj Kaae som behandler gennem de sidste 7 år ish både til skadesforebyggelse, sportperformance optimering og til store som små skader. Nickolaj er super progessionel, dygtig til at forklare og samtidig et rart menneske som jeg altid føler mig tryg ved.
  Min krop er mere “fri” og tilpas i min krop efter en behandling.

  Jeg bruger også Mads i ny og næ, som også er kanon og ligeså dygtig osteopat. Derudover er de at finde i de fineste lokaler og smukke omgivelser.

 • Charlotte Bülow

  Tusinde tak til Martin for eminent hjælp af mangeårige føleforstyrrelser, hurtig udtrætning af arme samt smerter on/off. Læg her oveni to discusprolapser i nakken.
  Har fået masser af behandlinger over en lang årrække, men har ikke før oplevet, at nogen gik i gang med at udspænde mit ganske stramme bindevæv omkring nakke og skuldre - helt sikkert effektivt og en behandlingsform, som jeg vil holde fast i fremadrettet. Du har på bedste vis åbnet mine øjne for en for mig ret ny verden - kæmpestor tak🙏
  Mvh Charlotte Bülow, speciallæge
 • Lennarth Østergaard

  Jeg har igennem de sidste 10 år som elite motionist kommet hos Nickolaj, med alt fra fibersprængning, låst ryg/lænd til overbelastning af diverse kropsdele. Jeg er altid blevet mødt af en meget professionel og positiv mand, og er altid gået derfra med et smil 😎
  Jeg vil helt klart anbefale Nikolaj.
 • Louise

  Jeg går hos Nickolaj Kaae, hos Frederiksberg Osteopati, og kan varmt anbefale ham! Jeg kom til Nickolaj efter en længere skadesperiode ifb. med løb og en følelse af at være lidt 'fortabt'. Nickolaj hjalp mig, gennem sin behandling og vejledning, trygt tilbage til at løbe - det har været guldværd :) Dertil har jeg følt, at han har været meget tilgængelig og let at komme i kontakt med, hvis jeg skulle få spørgsmål, blive usikker eller noget helt trejde - det har været virkelig rart!

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®