Julien Preti

Autoriseret osteopat MSc. M.R.O.

Diplômé d’ostéopathie et ostéopathe autorisé au Danemark, j’ai exercé l’ostéopathie en France depuis 2011 avant de rejoindre le cabinet Frederiksberg Osteopati.

J'offre un traitement holistique axé principalement sur les causes des symptômes du patient, qu'il s'agisse d'un problème chronique ou d'une douleur aiguë récente.

Avec une pratique centrée sur les techniques douces, biodynamiques, somato-émotionnelles et structurelles, j’ aborde la consultation dans sa globalité tant sur le plan physique qu émotionnel.

Pour chaque séances, j'explique les causes de la douleur afin d’intégrer le patient dans son processus de guérison.

J'interviens tant dans le suivi des adultes, enfants, femmes enceintes que les sportifs avec une spécialisation pour les troubles digestifs.

Pour me tenir au courant des dernières connaissances, je participe régulièrement à des cours et à des conférences au Danemark et à l'étranger.

Tout au long de notre vie, l'ostéopathie nous accompagne dans le confort et vise pour chacun d'entre nous l'entretien de notre équilibre.

Uddannet og autoriseret osteopat.

Jeg har praktiseret osteopati i Frankrig siden 2011 og er nu tilknyttet Frederiksberg Osteopati.

Jeg tilbyder holistisk behandling med primært fokus på årsagerne til patientens symptomer, hvad enten det er kroniske problemer eller mere akutte smerter.

Min praksis er centreret om blide, biodynamiske, somato-emotionelle og strukturelle teknikker.

Hver session indledes med en samtale om årsagerne til smerterne, så patienten involverer i sin helingsproces.

Jeg behandler både børn, voksne, gravide, sportsudøvere og patienter med problematikker i fordøjelsesystemet.

For at holde mig ajour med den nyeste viden, deltager jeg løbende på kurser og konferencer i Danmark og i udlandet.

Konsultationer forgår på engelsk eller fransk

Curriculum Vitae

Udannelse

2023 Autoriseret og Osteopat i Danmark

2011 Osteopat DO MRO DK Msc. ved IFO-GA Frankrig

Karriere

2023 - nøgen Frederiksberg Osteopati

2022 - 2014 PRETI -GEHIN Osteopati Frankrig

2014 - 2011 PRETI Osteopati Paris Frankrig

Hvad siger patienterne?

 • Malene Meyer

  Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har brugt Nickolaj Kaae som behandler gennem de sidste 7 år ish både til skadesforebyggelse, sportperformance optimering og til store som små skader. Nickolaj er super progessionel, dygtig til at forklare og samtidig et rart menneske som jeg altid føler mig tryg ved.
  Min krop er mere “fri” og tilpas i min krop efter en behandling.

  Jeg bruger også Mads i ny og næ, som også er kanon og ligeså dygtig osteopat. Derudover er de at finde i de fineste lokaler og smukke omgivelser.

 • Charlotte Bülow

  Tusinde tak til Martin for eminent hjælp af mangeårige føleforstyrrelser, hurtig udtrætning af arme samt smerter on/off. Læg her oveni to discusprolapser i nakken.
  Har fået masser af behandlinger over en lang årrække, men har ikke før oplevet, at nogen gik i gang med at udspænde mit ganske stramme bindevæv omkring nakke og skuldre - helt sikkert effektivt og en behandlingsform, som jeg vil holde fast i fremadrettet. Du har på bedste vis åbnet mine øjne for en for mig ret ny verden - kæmpestor tak🙏
  Mvh Charlotte Bülow, speciallæge
 • Lennarth Østergaard

  Jeg har igennem de sidste 10 år som elite motionist kommet hos Nickolaj, med alt fra fibersprængning, låst ryg/lænd til overbelastning af diverse kropsdele. Jeg er altid blevet mødt af en meget professionel og positiv mand, og er altid gået derfra med et smil 😎
  Jeg vil helt klart anbefale Nikolaj.
 • Louise

  Jeg går hos Nickolaj Kaae, hos Frederiksberg Osteopati, og kan varmt anbefale ham! Jeg kom til Nickolaj efter en længere skadesperiode ifb. med løb og en følelse af at være lidt 'fortabt'. Nickolaj hjalp mig, gennem sin behandling og vejledning, trygt tilbage til at løbe - det har været guldværd :) Dertil har jeg følt, at han har været meget tilgængelig og let at komme i kontakt med, hvis jeg skulle få spørgsmål, blive usikker eller noget helt trejde - det har været virkelig rart!

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®