Henrik Klemen Willum Jensen

RAB registreret akupunktør og FMT

Jeg tilbyder klassisk akupunktur til behandling af alle kroppens aspekter. Akupunkturen er mest kendt for behandling af forskellige typer smerter, men kan i høj grad også anvendes til andre problematikker, fx. fordøjelse, søvn og psyke.

En konsultation tager ca. 50 min. og starter med en indledende diagnostisk proces, der indeholder puls- og tungediagnose, patientsamtale, samt palpering af muskler og meridianer.

Udover akupunktur tilbyder jeg også Cupping, der primært egner sig til muskulære problematikker, såsom stramme eller trætte muskler. Cuppingterapi er en massageform, der ved hjælp af vakuum fremmer blodcirkulation, elasticitet i vævet og restitution af musklerne. En konsultation tager ca. 25 min.

Det er vigtigt for mig at patienten opnår en forståelse for, at alle kroppens aspekter påvirker hinanden og har en indbyrdes afhængighed. Derfor kan der også komme små forslag til øvelser og/eller kostråd, som kan hjælpe processen.

Udover mit arbejde hos FRB Osteopati underviser jeg på Københavns Akupunkturskole og har af og til undervist seminarer på udenlandske skoler og akademier, samt internationale kongresser.

I forbindelse med mit arbejde som underviser er jeg underlagt skærpede regler for efteruddannelse under brancheforeningen Praktiserende Akupunktører. Jeg efteruddanner mig løbende i ind- og udland, hvor jeg søger det højeste niveau af faglighed og finder stor inspiration i interaktionen med højt kvalificerede internationale undervisere.

Curriculum Vitae

Uddannelse
2016 Ass. Instruktør Shen-Hammer Puls Diagnose Dragon Rises College of Oriental Medicine, Gainesville, Florida, USA Godkendt hos Dragon Rises Seminars, USA, EU, Asien
2009 – 2011 Akupunktør, ZCD Køge
RAB og PA godkendt
2006 – 2008 Fysiurgisk massageterapeut, Massageskolen
v. Gunna Højgaard
RAB godkendt
Karriere
2023 – nu

Frederiksberg Osteopati
Akupunktør og FMT

2019 – nu Underviser og Klinisk supervisor, Københavns Akupunkturskole
2011 - 2023 FysioSyd Aps
Akupunktør og FMT
2014 – 2020 Dragon Rises Europe
Europæisk tænketank for udvikling og undervisning af Shen-Hammer Pulsdiagnose i EU.
2016 – 2019 Chef Underviser, Akupunkturuddannelsen, ZCD Odense
2013 – 2016 Primær Underviser, Akupunkturuddannelsen ZCD Odense
2011 – 2014 Assisterende underviser, ZCD Køge
2010 - 2012 Frederiksberg Sportsklinik Erhverv
Akupunktør og FMT
Undervisning af kurser
2019 Ass. Underviser, Applied Channel Theory
København, Danmark
2018 Underviser, Pulsdiagnose, TCM Kongress Rothenburg
Rothenburg, Tyskland
2017 Ass. Underviser, Channel Palpation Seminar, ACT
Greve, Danmark
2016 - 2017 Underviser, Pulsdiagnose, Chiway Akademie
Winthertur, Schweitz
2015 Underviser, Pulsdiagnose, TCM Kongress Rothenburg
Rothenburg, Tyskland
2015 Underviser, Pulsdiagnose, Danske Akupunktørers seminar
Middelfart, Danmark
2014 Underviser, Pulsdiagnose
Lund, Sverige
2012 – 2014 Underviser, Pulsdiagnose, ZCD
Holbæk og Odense, Danmark

Hvad siger patienterne?

 • Malene Meyer

  Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har brugt Nickolaj Kaae som behandler gennem de sidste 7 år ish både til skadesforebyggelse, sportperformance optimering og til store som små skader. Nickolaj er super progessionel, dygtig til at forklare og samtidig et rart menneske som jeg altid føler mig tryg ved.
  Min krop er mere “fri” og tilpas i min krop efter en behandling.

  Jeg bruger også Mads i ny og næ, som også er kanon og ligeså dygtig osteopat. Derudover er de at finde i de fineste lokaler og smukke omgivelser.

 • Charlotte Bülow

  Tusinde tak til Martin for eminent hjælp af mangeårige føleforstyrrelser, hurtig udtrætning af arme samt smerter on/off. Læg her oveni to discusprolapser i nakken.
  Har fået masser af behandlinger over en lang årrække, men har ikke før oplevet, at nogen gik i gang med at udspænde mit ganske stramme bindevæv omkring nakke og skuldre - helt sikkert effektivt og en behandlingsform, som jeg vil holde fast i fremadrettet. Du har på bedste vis åbnet mine øjne for en for mig ret ny verden - kæmpestor tak🙏
  Mvh Charlotte Bülow, speciallæge
 • Lennarth Østergaard

  Jeg har igennem de sidste 10 år som elite motionist kommet hos Nickolaj, med alt fra fibersprængning, låst ryg/lænd til overbelastning af diverse kropsdele. Jeg er altid blevet mødt af en meget professionel og positiv mand, og er altid gået derfra med et smil 😎
  Jeg vil helt klart anbefale Nikolaj.
 • Louise

  Jeg går hos Nickolaj Kaae, hos Frederiksberg Osteopati, og kan varmt anbefale ham! Jeg kom til Nickolaj efter en længere skadesperiode ifb. med løb og en følelse af at være lidt 'fortabt'. Nickolaj hjalp mig, gennem sin behandling og vejledning, trygt tilbage til at løbe - det har været guldværd :) Dertil har jeg følt, at han har været meget tilgængelig og let at komme i kontakt med, hvis jeg skulle få spørgsmål, blive usikker eller noget helt trejde - det har været virkelig rart!

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®