Nickolaj Mads Kaae

Osteopat MSc. M.R.O. og fysioterapeut

De første 4 år efter min uddannelse til fysioteapeut lå rigtig meget af mit fokus på behandling og skadesforebyggende træning til sportsrelaterede smerter og skader. Især løb og atletik fik en stor del af min opmærksomhed - især fordi jeg selv er bidt af en glad trailløber. Væk fra veje, asfalt og fortov ud i skoven, græsset og bakkerne.

Langsomt begyndte mit behandlingsfokus at centrere sig mere om at behandle kroppen manuelt med mine hænder, da jeg fik en forståelse for at hvis du skal kunne træne godt og effektivt, så skal din krop have muligheden for at bevæge sig så hensigtsmæssigt som muligt. Derfor begyndte jeg at tage en kandidat indenfor osteopati som jeg færdiggjorde med udmærkelse i forsommeren 2022 fra skolen "International Academy of Osteopathy".

I dag behandler jeg alt fra spændingshovedpiner til kæbe- og nakkeproblemer, fordøjelsesproblemer, sportsrelaterede smerter og fodspecifikke smerter. Alle problemer behandles ud fra den osteopatiske tankegang om at dine symptomer kan være forårsaget af problemer fra andre steder eller systemer i din krop. Dog ikke dermed sagt at hvis man hører hovslag, at så skal man tænke 'zebra', nogle gange kan løsningen være simpel. Derfor udfører jeg altid en omfattende undersøgelse og sygehistorik hvor jeg kan spørge ind til emner såsom medicin, operationer og sygdomme. Alt sammen for at individuelt tilrettelægge dit behandlingsforløb.

Jeg glæder mig til at få lov til at hjælpe dig, så vi sammen kan få dig til at nyde enhver bevægelse din dag måtte bringe!

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2023 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®