Nickolaj Mads Kaae

Osteopat MSc. M.R.O. og fysioterapeut

De første 4 år efter min uddannelse til fysioteapeut lå rigtig meget af mit fokus på behandling og skadesforebyggende træning til sportsrelaterede smerter og skader. Især løb og atletik fik en stor del af min opmærksomhed - især fordi jeg selv er bidt af en glad trailløber. Væk fra veje, asfalt og fortov ud i skoven, græsset og bakkerne.

Langsomt begyndte mit behandlingsfokus at centrere sig mere om at behandle kroppen manuelt med mine hænder, da jeg fik en forståelse for at hvis du skal kunne træne godt og effektivt, så skal din krop have muligheden for at bevæge sig så hensigtsmæssigt som muligt. Derfor begyndte jeg at tage en kandidat indenfor osteopati som jeg færdiggjorde med udmærkelse i forsommeren 2022 fra skolen "International Academy of Osteopathy".

I dag behandler jeg alt fra spændingshovedpiner til kæbe- og nakkeproblemer, fordøjelsesproblemer, sportsrelaterede smerter og fodspecifikke smerter. Alle problemer behandles ud fra den osteopatiske tankegang om at dine symptomer kan være forårsaget af problemer fra andre steder eller systemer i din krop. Dog ikke dermed sagt at hvis man hører hovslag, at så skal man tænke 'zebra', nogle gange kan løsningen være simpel. Derfor udfører jeg altid en omfattende undersøgelse og sygehistorik hvor jeg kan spørge ind til emner såsom medicin, operationer og sygdomme. Alt sammen for at individuelt tilrettelægge dit behandlingsforløb.

Jeg glæder mig til at få lov til at hjælpe dig, så vi sammen kan få dig til at nyde enhver bevægelse din dag måtte bringe!

Hvad siger patienterne?

 • Malene Meyer

  Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har brugt Nickolaj Kaae som behandler gennem de sidste 7 år ish både til skadesforebyggelse, sportperformance optimering og til store som små skader. Nickolaj er super progessionel, dygtig til at forklare og samtidig et rart menneske som jeg altid føler mig tryg ved.
  Min krop er mere “fri” og tilpas i min krop efter en behandling.

  Jeg bruger også Mads i ny og næ, som også er kanon og ligeså dygtig osteopat. Derudover er de at finde i de fineste lokaler og smukke omgivelser.

 • Charlotte Bülow

  Tusinde tak til Martin for eminent hjælp af mangeårige føleforstyrrelser, hurtig udtrætning af arme samt smerter on/off. Læg her oveni to discusprolapser i nakken.
  Har fået masser af behandlinger over en lang årrække, men har ikke før oplevet, at nogen gik i gang med at udspænde mit ganske stramme bindevæv omkring nakke og skuldre - helt sikkert effektivt og en behandlingsform, som jeg vil holde fast i fremadrettet. Du har på bedste vis åbnet mine øjne for en for mig ret ny verden - kæmpestor tak🙏
  Mvh Charlotte Bülow, speciallæge
 • Lennarth Østergaard

  Jeg har igennem de sidste 10 år som elite motionist kommet hos Nickolaj, med alt fra fibersprængning, låst ryg/lænd til overbelastning af diverse kropsdele. Jeg er altid blevet mødt af en meget professionel og positiv mand, og er altid gået derfra med et smil 😎
  Jeg vil helt klart anbefale Nikolaj.
 • Louise

  Jeg går hos Nickolaj Kaae, hos Frederiksberg Osteopati, og kan varmt anbefale ham! Jeg kom til Nickolaj efter en længere skadesperiode ifb. med løb og en følelse af at være lidt 'fortabt'. Nickolaj hjalp mig, gennem sin behandling og vejledning, trygt tilbage til at løbe - det har været guldværd :) Dertil har jeg følt, at han har været meget tilgængelig og let at komme i kontakt med, hvis jeg skulle få spørgsmål, blive usikker eller noget helt trejde - det har været virkelig rart!

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®