Mads Wiberg Ewert

Osteopat MSc. M.R.O. og fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut og har færdiggjort uddannelsen MSc. (Master of Science) i osteopati ved IAO. Jeg behandler smerter og begrænsninger i hele bevægeapparatet, herunder rygsmerter, bækkensmerter, hovedpine og problemer i kroppens ekstremiteter.

Mine behandlinger tager udgangspunkt i undersøgelse -og behandlingsteknikker fra osteopat-studiet samt teknikker fra min baggrund som fysioterapeut. 

Jeg oplever ofte, at vedvarende smerter i kroppen skyldes en kombination af flere ting. Derfor kigger jeg altid på livstilsfaktorer som kost, motion, søvn og psyke med henblik på at finde potentielle bagvedliggende årsager til smerterne.

For mig er det vigtigt, at mine patienter går fra behandlingen med en større forståelse for deres symptomer og hvordan disse bedre kan håndteres og afhjælpes i hverdagen.

Udover at behandle i klinikken på Frederiksberg varetager jeg inhouse-aftaler i flere større danske virksomheder.

Curriculum Vitae

Udannelse

2018 - nu Osteopat MSc. ved IAO (International Academy of Osteopathy)

2013 – 2017 Fysioterapeut BA ved PH Metropol

Karriere

2017 – 2018 Fysioterapeut og osteopatstuderende

2017 – 2018 Fysioterapeut for Rødovre HK (håndboldklub

2013 – 2017 Fysioterapeut ved Fysio Danmark, FysIQ Tårnby. 

Fysioterapeutstuderende og personlig træner ved Fysio Danmark, FysIQ Ørestad.

Hvad siger patienterne?

 • Malene Meyer

  Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har brugt Nickolaj Kaae som behandler gennem de sidste 7 år ish både til skadesforebyggelse, sportperformance optimering og til store som små skader. Nickolaj er super progessionel, dygtig til at forklare og samtidig et rart menneske som jeg altid føler mig tryg ved.
  Min krop er mere “fri” og tilpas i min krop efter en behandling.

  Jeg bruger også Mads i ny og næ, som også er kanon og ligeså dygtig osteopat. Derudover er de at finde i de fineste lokaler og smukke omgivelser.

 • Charlotte Bülow

  Tusinde tak til Martin for eminent hjælp af mangeårige føleforstyrrelser, hurtig udtrætning af arme samt smerter on/off. Læg her oveni to discusprolapser i nakken.
  Har fået masser af behandlinger over en lang årrække, men har ikke før oplevet, at nogen gik i gang med at udspænde mit ganske stramme bindevæv omkring nakke og skuldre - helt sikkert effektivt og en behandlingsform, som jeg vil holde fast i fremadrettet. Du har på bedste vis åbnet mine øjne for en for mig ret ny verden - kæmpestor tak🙏
  Mvh Charlotte Bülow, speciallæge
 • Lennarth Østergaard

  Jeg har igennem de sidste 10 år som elite motionist kommet hos Nickolaj, med alt fra fibersprængning, låst ryg/lænd til overbelastning af diverse kropsdele. Jeg er altid blevet mødt af en meget professionel og positiv mand, og er altid gået derfra med et smil 😎
  Jeg vil helt klart anbefale Nikolaj.
 • Louise

  Jeg går hos Nickolaj Kaae, hos Frederiksberg Osteopati, og kan varmt anbefale ham! Jeg kom til Nickolaj efter en længere skadesperiode ifb. med løb og en følelse af at være lidt 'fortabt'. Nickolaj hjalp mig, gennem sin behandling og vejledning, trygt tilbage til at løbe - det har været guldværd :) Dertil har jeg følt, at han har været meget tilgængelig og let at komme i kontakt med, hvis jeg skulle få spørgsmål, blive usikker eller noget helt trejde - det har været virkelig rart!

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®