Martin Dandanel

Autoriseret Osteopat M.D.O. og Autoriseret Fysioterapeut BA

Jeg er uddannet osteopat og fysioterapeut med mange års erfaring med alle patienttyper. 

Jeg tilbyder helhedsorienteret behandling med primært fokus på årsagerne til patientens symptomer. Jeg arbejder på at finde de bagvedliggende årsager til patientens problemer hvad enten det er et gammelt tilbagevendende problem eller akutte smerter.

Ved at finde frem til hvad der belaster kroppen hver dag og ikke bare  fokusere på patientens symptomer er målet at løse problemet i stedet for at behandle det samme igen og igen. 

Jeg har siden jeg blev færdiguddannet været på 1-2 kurser årligt og for at holde mig opdateret med den nyeste viden deltager jeg hvert år i Osteopathy Congress i Berlin hvor osteopater og læger fra hele verden deler deres viden og erfaring.

Curriculum Vitae

Udannelse

Fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapeutskole i 2004

Osteopat M.D.O. fra The International Academy of Osteopathy i 2012

Karriere

2004 - 2006 Fysioterapeut hos Vig Fysioterapi

2006 - 2007 Fysioterapeut hos Frederiksberg Fysioterapi

2007 - 2018 Fysioterapeut hos AP Sundhedscenter

2012 - 2018 Osteopat hos AP Sundhedscenter 

2018 - nu Osteopat og fysioterapeut hos Frederiksberg Osteopati

Hvad siger patienterne?

 • Malene Meyer

  Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har brugt Nickolaj Kaae som behandler gennem de sidste 7 år ish både til skadesforebyggelse, sportperformance optimering og til store som små skader. Nickolaj er super progessionel, dygtig til at forklare og samtidig et rart menneske som jeg altid føler mig tryg ved.
  Min krop er mere “fri” og tilpas i min krop efter en behandling.

  Jeg bruger også Mads i ny og næ, som også er kanon og ligeså dygtig osteopat. Derudover er de at finde i de fineste lokaler og smukke omgivelser.

 • Charlotte Bülow

  Tusinde tak til Martin for eminent hjælp af mangeårige føleforstyrrelser, hurtig udtrætning af arme samt smerter on/off. Læg her oveni to discusprolapser i nakken.
  Har fået masser af behandlinger over en lang årrække, men har ikke før oplevet, at nogen gik i gang med at udspænde mit ganske stramme bindevæv omkring nakke og skuldre - helt sikkert effektivt og en behandlingsform, som jeg vil holde fast i fremadrettet. Du har på bedste vis åbnet mine øjne for en for mig ret ny verden - kæmpestor tak🙏
  Mvh Charlotte Bülow, speciallæge
 • Lennarth Østergaard

  Jeg har igennem de sidste 10 år som elite motionist kommet hos Nickolaj, med alt fra fibersprængning, låst ryg/lænd til overbelastning af diverse kropsdele. Jeg er altid blevet mødt af en meget professionel og positiv mand, og er altid gået derfra med et smil 😎
  Jeg vil helt klart anbefale Nikolaj.
 • Louise

  Jeg går hos Nickolaj Kaae, hos Frederiksberg Osteopati, og kan varmt anbefale ham! Jeg kom til Nickolaj efter en længere skadesperiode ifb. med løb og en følelse af at være lidt 'fortabt'. Nickolaj hjalp mig, gennem sin behandling og vejledning, trygt tilbage til at løbe - det har været guldværd :) Dertil har jeg følt, at han har været meget tilgængelig og let at komme i kontakt med, hvis jeg skulle få spørgsmål, blive usikker eller noget helt trejde - det har været virkelig rart!

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®