Nina Tornøe Wang

Psykomotorisk terapeut
– Stats anerkendt proffesions bachelor i psykomotorik og afspændingspædagogik

I det meste af mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med senfølger efter en hjernerystelse og/eller et piskesmæld. Bl.a. har jeg samarbejdet med neuropsykolog Lisbeth Juul Hansen på Center for hjernerystelse og piskesmæld frem til centeret lukkede i 2015.

Hos Frederiksberg Osteopati tilbyder jeg behandlingsforløb til patienter, der lider af stress, smerter, migræne, hovedpine og hovedtraumer.

I psykomotorisk terapi anses krop, sind og psyke som et sammenhængende hele, der gensidigt påvirker hinanden, og i mine terapier har jeg altid et helhedsorienteret fokus på dig og din problematik.

En session består af samtale, øvelser og manuel kropsbehandling. Denne kombination er for at skabe en kropslig og mental bevidsthed. Behandlingen på briks, foregår altid påklædt med blødt løstsiddende tøj.

Gennem behandlingen støttes du til at genfinde en naturlig spændingsbalance, hvor kroppen øger muligheden for at hele sig selv.

En vigtig del af den psykomotoriske terapi handler om at du bliver bevidst om din måde at være i verden på, herunder dine følelsesmæssige og tankemæssige reaktionsmønstre, samt handlemuligheder.

Der indgår hjemmetræning i form af kropslige og mentale øvelser, som har fokus på at styrke kropsbevidstheden.

Jeg arbejder ofte sammen med klinikkens osteopater, og denne tværfaglighed har vist sig at være effektfuld, idet du herved får mulighed for at arbejde mere helhedsorienteret. Ved at inddrage det psyko-sociale aspekt, får du en større indsigt i og viden om, hvordan smerte kan påvirkes af livsomstændigheder, søvnkvalitet, stressniveau, dysfunktionelle relationer, utryghed for fremtiden etc. Det vil sige at kompleksiteten af belastninger kan afspejle kroppens mulighed for heling og sundhed.

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2023 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®