Nina Tornøe Wang

Psykomotorisk terapeut
– Stats anerkendt proffesions bachelor i psykomotorik og afspændingspædagogik

I det meste af mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med senfølger efter en hjernerystelse og/eller et piskesmæld. Bl.a. har jeg samarbejdet med neuropsykolog Lisbeth Juul Hansen på Center for hjernerystelse og piskesmæld frem til centeret lukkede i 2015.

Hos Frederiksberg Osteopati tilbyder jeg behandlingsforløb til patienter, der lider af stress, smerter, migræne, hovedpine og hovedtraumer.

I psykomotorisk terapi anses krop, sind og psyke som et sammenhængende hele, der gensidigt påvirker hinanden, og i mine terapier har jeg altid et helhedsorienteret fokus på dig og din problematik.

En session består af samtale, øvelser og manuel kropsbehandling. Denne kombination er for at skabe en kropslig og mental bevidsthed. Behandlingen på briks, foregår altid påklædt med blødt løstsiddende tøj.

Gennem behandlingen støttes du til at genfinde en naturlig spændingsbalance, hvor kroppen øger muligheden for at hele sig selv.

En vigtig del af den psykomotoriske terapi handler om at du bliver bevidst om din måde at være i verden på, herunder dine følelsesmæssige og tankemæssige reaktionsmønstre, samt handlemuligheder.

Der indgår hjemmetræning i form af kropslige og mentale øvelser, som har fokus på at styrke kropsbevidstheden.

Jeg arbejder ofte sammen med klinikkens osteopater, og denne tværfaglighed har vist sig at være effektfuld, idet du herved får mulighed for at arbejde mere helhedsorienteret. Ved at inddrage det psyko-sociale aspekt, får du en større indsigt i og viden om, hvordan smerte kan påvirkes af livsomstændigheder, søvnkvalitet, stressniveau, dysfunktionelle relationer, utryghed for fremtiden etc. Det vil sige at kompleksiteten af belastninger kan afspejle kroppens mulighed for heling og sundhed.

Hvad siger patienterne?

 • Malene Meyer

  Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har brugt Nickolaj Kaae som behandler gennem de sidste 7 år ish både til skadesforebyggelse, sportperformance optimering og til store som små skader. Nickolaj er super progessionel, dygtig til at forklare og samtidig et rart menneske som jeg altid føler mig tryg ved.
  Min krop er mere “fri” og tilpas i min krop efter en behandling.

  Jeg bruger også Mads i ny og næ, som også er kanon og ligeså dygtig osteopat. Derudover er de at finde i de fineste lokaler og smukke omgivelser.

 • Charlotte Bülow

  Tusinde tak til Martin for eminent hjælp af mangeårige føleforstyrrelser, hurtig udtrætning af arme samt smerter on/off. Læg her oveni to discusprolapser i nakken.
  Har fået masser af behandlinger over en lang årrække, men har ikke før oplevet, at nogen gik i gang med at udspænde mit ganske stramme bindevæv omkring nakke og skuldre - helt sikkert effektivt og en behandlingsform, som jeg vil holde fast i fremadrettet. Du har på bedste vis åbnet mine øjne for en for mig ret ny verden - kæmpestor tak🙏
  Mvh Charlotte Bülow, speciallæge
 • Lennarth Østergaard

  Jeg har igennem de sidste 10 år som elite motionist kommet hos Nickolaj, med alt fra fibersprængning, låst ryg/lænd til overbelastning af diverse kropsdele. Jeg er altid blevet mødt af en meget professionel og positiv mand, og er altid gået derfra med et smil 😎
  Jeg vil helt klart anbefale Nikolaj.
 • Louise

  Jeg går hos Nickolaj Kaae, hos Frederiksberg Osteopati, og kan varmt anbefale ham! Jeg kom til Nickolaj efter en længere skadesperiode ifb. med løb og en følelse af at være lidt 'fortabt'. Nickolaj hjalp mig, gennem sin behandling og vejledning, trygt tilbage til at løbe - det har været guldværd :) Dertil har jeg følt, at han har været meget tilgængelig og let at komme i kontakt med, hvis jeg skulle få spørgsmål, blive usikker eller noget helt trejde - det har været virkelig rart!

Frederiksberg Alle 23 st. th.
1820 Frederiksberg C

(+45) 2384 0300
info@frb-osteopati.dk

CVR-nummer 41202289

Sociale medier

© Copyright 2023 Frederiksberg Osteopati

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Frederiksberg Osteopati — Designed by DAN®